znak-HV                  primorsko-goranska upanija grb delnice grb ravna gora grb brod moravice grb skrad grb lokve grb mrkopalj grb fuine grb                                          

Članci

Upute - Odvajanje/premještanje priključka

Ispis

Postupak odvajanja/premještanja vodovodnog priključka:

 Zahtjev za odvajanje/premještanje priključka može podnijeti:


- vlasnik građevine odnosno posebnog dijela građevine (uz zahtjev je dužan priložiti: dokaz o pravu vlasništva, kopiju katastarskog plana s ucrtanim položajem građevine, uvjerenje o identifikaciji gruntovne i katastarske čestice, odgovarajući akt nadležnog tijela na temelju kojeg se može graditi (konačna građevinska dozvola, odnosno uvjerenje ureda za katastar da je građevina izgrađena prije 15. veljače 1968. godine)

- korisnik građevine odnosno posebnog dijela građevine (uz zahtjev je dužan priložiti, osim naprijed navedene dokumentacije, i dokaz o pravu korištenja, te ugovor ili pisanu suglasnost kojom je vlasnik prenio na njega pravo za podnošenje zahtjeva za odvajanje/premještanje).

Zahtjev za odvajanje/premještanje priključka podnosi se Tehničkoj službi Društva, Delnice, Supilova 173, soba: 2 u uredovno vrijeme:
* svakim radnim danom od 08,00 - 11,00 sati i od 12,30 – 15,00 sati
Osoba ovlaštena za primanje zahtjeva: Nataša Štimac, tel. 829-347.

Po primitku zahtjeva za odvajanje/premještanje priključka odnosno nakon upisivanja primitka zahtjeva u urudžbeni zapisnik (neupravni predmeti), zahtjev se prosljeđuje dalje u tehničke službe radi utvrđivanja tehničko-tehnoloških uvjeta za odvajanje/premještanje priključka i izrade orijentacionog troškovnika. Ovlaštene osobe u pravilu, pozivaju stranku radi utvrđivanja na terenu i dogovora oko izvedbe priključka.

Ovlaštene osobe - poslovođe na vodovodu:
Vodovod Delnice i Brod na Kupi: Goran Barišić GSM. 098 675 242
Vodovod R. Gora, B. Moravice i Skrad: Zvonko Kvaternik GSM. 098 925 54 62
Vodovod Fužine, Mrkopalj, Lokve i Crni Lug: Draženko Pavlić GSM. 098 925 54 65


Nakon izrade tehničko-tehnoloških uvjeta za odvajanje/premještanje priključka i orijentacionog troškovnika od strane tehničkih službi, isti se šalju podnositelju zahtjeva o odvajanju/premještanju priključka.
Komunalno društvo i stranka/podnositelj zahtjeva sklapaju ugovor o odvajanju/premještanju priključka u roku od 15 dana od dana izrade tehničko-tehnoloških uvjeta i troškovnika, i to na slijedeći način:

FIZIČKE OSOBE
- po potpisu ugovora od strane direktora Društva, stranka se telefonskim putem poziva radi potpisivanja ugovora. Ugovor se potpisuje u Tehničkoj službi Društva, Delnice, Supilova 173, soba: 20/potkrovlje u uredovno vrijeme kao i za primanje zahtjeva. Ugovor potpisuje stranka osobno ili njezin punomoćnik uz predočenje punomoći za potpisivanje ugovora.

PRAVNE OSOBE - po potpisu ugovora od strane direktora Društva, ugovor se putem pošte dostavlja na potpis ovlaštenoj osobi.
Ovlaštena osoba za pripremu ugovora: Nataša Štimac, tel. 829-347.

Plaćanje odvajanja/premještanja priključka:
Podnositelj zahtjeva dužan je, u roku od osam dana od dana potpisivanja ugovora, uplatiti predujam za izvedbu priključka odnosno 50% iznosa određenog ugovorom. Preostali iznos cijene za izvršen posao podnositelj zahtjeva dužan je platiti Komunalnom društvu u roku od 15 dana od dana ispostavljenog računa za izvršen posao. Podnositelju zahtjeva može se odobriti obročno plaćanje troškova za izvedbu priključka sukladno kriterijima utvrđenim Odlukom Nadzornog odbora Društva.

Rok za odvajanje/premještanje priključka:
Komunalno društvo obvezno je izvršiti odvajanje/premještanje priključka, najkasnije u roku od 30 dana od dana uplate predujma za izvedbu priključka.
 
DOKUMENTI:

Novosti

  • 1
  • 2
Preth Sljed

Donacija

Donacija

U 2015. godini Komunalac - vodoopskrba i odvodnja d.o.o. Delnice s ponosom objavljuje sudjelovanje u humanitaroj akciji Palčić Gore s novčanom donacijom od 1.500,00 kuna odnosno kupnjom 16 majici sa...

16-12-2015 Posjeta:22555

Više

Za vodoopskrbu Gorskog kotara…

Za vodoopskrbu Gorskog kotara 400 milijuna kuna

Križ potok    Prvi radovi iz ovog ciklusa uključuju izgradnju akumulacijskog jezera Križ potok u Općini Lokve. Vrijednost ovog zahtjevnog projekta je oko 120 milijuna kuna, a izgradnja bi trebala trajati 5...

27-02-2015 Posjeta:23735

Više

Brojač Posjeta

587963
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Sveukupno
177
191
826
9296
6028
587963

Komunalac - vodoopskrba i odvodnja d.o.o. poštuje vašu privatnost. Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja i prikaz (ciljanih) sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće. Pravila Privatnosti